Александра Сърчаджиева ще води "Аз обичам България"

0
Родината ни е наистина прекрасна, коментира водещата на предаването
Родината ни е наистина прекрасна, коментира водещата на предаването Снимка: bTV

Родината ни е наистина прекрасна, коментира водещата на предаването

Александра Сърчаджиева ще бъде водеща на забавната телевизионна игра "Аз обичам България", която ще блесне в ефира на bTV през февруари.

Обичаната актриса влиза в главната и отговорна роля да задава въпросите в предаването, посветено на всичко, заради което си заслужава да обичаш България.

Аз обичам България и обикаляйки я често с театралните спектакли, в които играя, срещам изключителни хора, които живеят и отглеждат децата си тук. Вярвам, че всички, които гледат предаването, ще осъзнаят, че родината ни е наистина прекрасна, ще се заредят с настроение, ще се забавляват от сърце и ще научат неща, които до този момент не знаят“, споделя водещата Александра Сърчаджиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    на Путин фена
    Ш'а я мандръсат либераладжиите, освен ако не кани циганета да пеят за Банго Васил и да казяат новият вариант на Аз съм Българче. "Аз съм циганче, с украинско пуловерче, татко араб, дядо фашист, мама Фатме и кака Ендрише..."
  • 3
    2
    интересно
    насила ли ви карат да гледате?!? аз например не гледам турските сериали, които вие явно добре познавате и нищо ми няма, просто не ги гледам!
  • 0
    1
    Читател
    Уважаеми собственици,програмни директори,какво са ви направили читателите и зрителите на медиите Ви,че ги наказвате да гледат Мара Игнатова и Саша Сърчаджиева,която "обича" България,по вече от всички българи? Предлагате на зрителите постни предавания с не реализирали се в никое поприще водещи,после питате,защо хората следят и обичат турските филми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари