LaFerrari Spider дебютира в Париж

0

Един от най-чаканите спортни автомобили в света през тази година - LaFerrari Spider ще дебютира официално на салона в Париж през октомври.

Италианците обаче зарадваха най-верните си фенове с няколко снимки на новия кабриолет, които вероятно вече са намерили място като фон на компютрите на мнозина, пише OFFNews.

Детайлни спецификации на новия член на фамилията ще има при официалното представяне, а към момента може да се анализират тези няколко снимки. От пръв поглед се вижда, че машината е взела максимално много от дизайна на купе версията. Истината е, че всъщност една малка, но значима част от тавана изчезва при новата версия - тази над главите на двамата пасажери.

Защо тогава говорим за нов модел и има ли смисъл той, щом е толкова близък до своя родител? Има смисъл и той се крие в звука. Онзи звук, който се ражда в невероятния 6.2-литров атмосферен V12 двигател с 950 к.с. (благодарение и на хибридната система), който може да разтрепери и най-мъжкото сърце. Да не говорим за ускорението от 2.9 секунди от 0 до 100 км/ч.

Ако трябва да сме максимално честни, все още не е съвсем ясно дали новият модел ще получи щампата "Spider" към името си, какват обикновено е традицията в компанията, когато става въпрос за кабриолети. В същото време обаче "звездобройните" модификации на 458 Scuderia и F430 получиха към имената си името Aperta. Всичко това обаче ще стане ясно през октомври в Париж.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари