Българин снима менюто с телешки пържоли в парижки ресторант

23

Колко струва висококачественото месо в заведение във Франция?

Българин показа цената, на която се продават висококачествени телешки пържоли в заведение във Франция.

Мъжът предостави снимки от менюто на ресторант в Париж, съобщава Агенция Фокус. "Прилагам менюто за телешки стекове от ресторант /над 100 г./ в Париж.", гласи текстът към фотосите

Припомняме, че заради сметка от 650 лв. в ресторант във Варна, при която цената основно е заради три телешки Рибай стекове, в общественото пространство се разгоря сериозна полемика за скъпите пържоли по морето. Все пак клиентът плати въпросната сметка, но това повдигна много въпроси.

Различни институции НАП и КЗП направиха проверки, а от ресторантьорския бранш се заканиха да съдят мъжа, който предизвика сензацията с видеото си във фейсбук..

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    брях
    Някого го били изнудвали, с пистолет до главата го принуждавали да влезе и да поръчва?!? Не се научихте да влизате в кръчми, които са ви по джоба! Едно време нямаше кръчма в България, която можеше да ме изненада много, вече има, нали за това скачахме по площадите?!? Е, сега има кръчми за рокфелери и кръчми за гавроши! Неприятно е, но всяка жаба да си знае гьола!
  • -3
    6
    Слончо Атанасов
    Който е снимал пържолите да си носи отговорността. Навремето една пържола беше стотинки, а след няколко години ще струва хиляди левове!
  • 4
    5
    Воин
    Що снимате по други държави как са нещата, като стандарта и заплатите са на светлинни години от нашите? Защо сте толкова жалки овци да подкрепяте всичко, което е срещу българският народ? Кефи ви да ви е*ат отзад и да плащате безумия ли? Да ви мамят, да ви ритат? Що за жалки същества сте? Вместо да защитавате хората от това долно изнудване, вие ще ми публикувате как било еди къде си... Мама ти мръсна п*далска!
  • 5
    4
    До Митко
    На последната снимка има даже два риб-ай стека, ама пусто, не го пише на български . . .
  • 6
    3
    Митко Делибалтов
    Не видях рибай никъде!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари