Курс на Норбеков за имунната система в Русе

0
Д-р Гузал Тажибаева: Уникалната система на акад. Норбеков помага да засилим имунитета си
Д-р Гузал Тажибаева: Уникалната система на акад. Норбеков помага да засилим имунитета си

Русенци ще имат възможността да се запознаят с методи за възстановяване на имунитета по системата на известния учен акад. Мирзакарим Норбеков, които години наред дават успешни резултати.

С настъпването на есента организмът на човек отслабва защитните си функции и има нужда от „зареждане“. В този период специалистите съветват, че е изключително важно да изчистим тялото си от всички натрупани токсини. Един от ефикасните методи за това е чрез система от упражнения, които са в основата на т.нар. „курсове на Норбеков“.

Уникалната методика на световноизвестния учен акад. Мирзакарим Норбеков е събрала най-ефективните упражнения за възстановяване на физическото здраве и душевното равновесие на човека. При ускорено 9-дневно обучение този процес става приятен и улеснен за възприятие. Затова резултатите се проявяват още първите дни на курса, когато курсистите задействат дихателна система, опорно-двигателен апарат и зрение, както ендокринната и кръвоносната система, засилват имунитета си. 

В рамките на 9 дни човек може да се научи самостоятелно, без лекарства и странична намеса да въведе хармония в своето тяло. На помощ винаги идва естествената способност за самовъзстановяване – премахвайки причината и организмът сам започва да се справя. Системата от упражнения задействат процесите на детоксикация, сваляне на излишните килограми и нормализиране на теглото, повишават тонуса и енергичността, кожата се изчиства, а човек придобива по-дълбок и пълноценен сън.

Обучението ще се води от д-р Гузал Тажибаева, която е една от най-приближените ученички на акад. Норбеков, опитен и успешен треньор в областта на лайф и бизнес коучинга. Тя е родена в Узбекистан, където завършва медицина и работи като неонатолог. Повече от 15 години д-р Тажибаева е един от водещите тренери по тази методика, а неин личен наставник е Мирзакарим Санакулович. От 25 октомври до 3 ноември ще бъде лектор по Системата на Норбеков в Русе.

Първо оздравително ниво по Системата на акад. Норбеков в Русе ще се проведе от 25 октомври до 3 ноември 2016 г. в Дома на учените, ул. „Константин Иречек“ 16. Курсът е с продължителност 9 дни от 18 до 22 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари