Култовата баба Дешка отново влиза във „Фермата“

2
Риалити героите изпаднаха във възторг от новината
Риалити героите изпаднаха във възторг от новината Снимка: bTV

Една легенда се завръща във „Фермата“

Култовата баба Дешка от село Горно Драглище отново ще бъде специален гост в риалитито, в което предизвика фурор миналата година. Колоритната жена, която говори на много смешен, на моменти неразбираем разложки диалект, ще влезе в стопанството само три седмици преди големия финал за 100 000 лева.

Ще дояда вов четвърток, че ви донеса яденце, а па вие, в замена, че ми дадете зимнина от ваш'те буркане“, обяви баба Дешка в официално обръщение към участниците, което беше излъчено по телевизор в магерницата. Като чуха гласа на червенокосата фурия от Горно Драглище, риалити героите изпаднаха във възторг. Развълнувана от предстоящата визита, тираджийката Живка обеща лично да посрещне гостенката и да ѝ намаже филия с лютеница собствено производство, споделя Монитор.

Припомняме, че баба Дешка прекрачи прага на „Фермата“ за първи път преди година, за да предаде своите кулинарни тайни на участниците. Тогава тя представи рецептата си за Чиракско задушено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Първата среща с ново гадже е като събеседване за работа. Всички крият предишният си опит, а някои дори, не са напуснали старата си работа.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари