Кубрат Пулев: В Германия ми предложиха да си сменя името

1
Кобрата изпадна в големи откровения
Кобрата изпадна в големи откровения Снимка: Кадър от ВУСИ - Пловдив

Днес Кубрат Пулев се срещна с пловдивските студенти от Висшето училище по сигурност и икономика.

"Когато отидох в Германия ми предложиха гражданство и да си сменя името, тъй като цифрите щели да бъдат по-големи. Аз се направих, че ще се замисля. Но след това отказах. Човек трябва да уважава себе си и мястото, откъдето е тръгнал", разказа той. 

"Още преди да се родя баща ми е знаел, че ще бъда боксьор и заедно с брат ми Тервел ни запали по този спорт. Заведе ни в залата и постепенно започнахме да тренираме по два пъти на ден. С годините станах шампион няколко пъти, докато други мои приятели забогатяха бързо. И аз тогава се питах защо правя всичко това, след като получавам толкова малко", върна лентата назад боксьорът.

Кобрата призна, че тогава отново се намесил баща му, който го убедил, че ще дойде време, когато ще печели титли в чужбина, ще обикаля света и ще спечели доста пари и слава.

"В първия момент си помислих, че това няма как да стане. Но продължих напред и се убедих, колко прав е бил баща ми", каза той. Припомни, че в неговото семейство са три сестри и двама братя, които са живеели скромно, но са възпитавани с много любов. 

Пулев изслуша въпросите на студентите и им отговаряше внимателно.

Вижте подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари