Крум Зарков: Крайно време е да разкрием истината въобще за всичко случващо се

0
Казусите трябва да се решават във ВСС, а не на пресконференции, не със записи, не с чатовете и с недомлъвки, допълни правосъдният министър
Казусите трябва да се решават във ВСС, а не на пресконференции, не със записи, не с чатовете и с недомлъвки, допълни правосъдният министър Снимка: Фейсбук

Казусите трябва да се решават във ВСС, а не на пресконференции, не със записи, не с чатовете и с недомлъвки, допълни правосъдният министър

Крайно време е да разкрием истината въобще за всичко случващо се и държа това да бъде в институциите, които са призвани да решават тези спорове, каза министърът на правосъдието Крум Зарков преди началото заседанието на Висшия съдебен съвет (ВСС).

По думите му казусите трябва да се решават в Съвета, а не на пресконференции, не със записи, не с чатовете и с недомлъвки. "Крайно време е да се открие какво се е случило и какви трябва да бъдат решенията. И аз като министър съм се ангажирал и ще настоявам тези въпроси да се решават там, където им е мястото", каза Зарков, предаде БТА.

Той посочи, че очаква да чуе какво наистина се е случило, защото има разнопосочни твърдения - правени ли са такива записи, използвани ли са за принуда, за изнудване, кой ги е правил. Според Зарков ВСС е органът, който трябва да прецени достатъчни ли са тези основания за нови производства за вземане на финалните решения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    123
    И да не я "разкриете" всички до един си я знаем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари