Краят на "първата среща"

0
Скоро каненето на среща ще е отживелица!
Скоро каненето на среща ще е отживелица!

До 2040-та година каненето на първа среща ще е отживелица, пише британският вестник „Метро”, позоваващ се на изследване на „Импириъл Колидж”.

Според проучванията, до средата на този век хората ще предпочитат да залагат на виртуална комуникация или на използването на ДНК тестове, за да намерят подходящия партньор в живота, пише VESTI

"Към 2040 година приблизително 70 на сто от двойките ще се свързват онлайн, като технологиите ще направят истинска революция в начина на намира на партньор и на изграждането на любовна връзка", предрича поръчалият проучването Ромен Бертран от сайта e.Harmony.co.uk.

Прогнозите са, че след няколко десетки години ухажването ще се провежда предимно онлайн в реално време, като двойките ще си помагат и с постиженията на изкуствения интелект, което ще прави лесно откриването на подходящ партньор.

Очаква се дотогава технологиите да позволяват използването на всички сетива по време на онлайн контактите - виртуалните партньори ще могат дори да държат ръцете си, намирайки се на двата края на света.

В днешно време хората също  ползват различни методи, за да установят дали даден човек би бил подходящ за тях. Мнозина все  още се обръщат към зодиакалните знаци, за да преценят дали ще имат съвместно бъдеще с партньора си.

По-модерен метод обаче е търсенето на сходство в кръвните групи.

Така преди няколко години хематологът д-р Владимир Левченко придоби популярност, след като разработи своя схема за характеристиките на сексуалната съвместимост. Според таблицата му, въз основа на това от коя кръвна група са двама партньори, зависи и какви ще бъдат интимните отношения между тях.

С навлизането на новите технологии все по-голяма популярност придобиват и различните апликации за мобилни телефони, чрез които човек може да се опита да намери своя половинка в живота. Времето на сайтовете за запознанства вече изтича, след като различни мобилни ап-ове предлагат далеч по-лесен и забавен начин за контакт между двама души.

Най-популярното такова приложение си остава tinder, което е базирано на информация във фейсбук и локацията на потребителите му. Апликацията е въведена едва през 2012-та, но до 2014-та вече е изчислено, че всеки ден хората, които го ползват, правят по 1 милиард „оценявания”, които се случват с просто отместване наляво или надясно на екрана.

Източник: VESTI.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари