Красиво момиче направи 4 опита за самоубийство

0
Гаджето на бившия й приятел заля мрежата с голите й снимки
Гаджето на бившия й приятел заля мрежата с голите й снимки

Млада британка опита четири пъти да сложи край на живота си, след като гаджето на бившия й приятел заля мрежата с голите й снимки.

Хиляди фейсбук потребители видяха пикантните фотоси на Кортни Оуен. На горещите кадри свидетел станал и бащата на момичето, съобщава „Мирър”, цитиран от Блиц.

След като разбрала за коварното отмъщение, Кортни решила, че трябва да умре.

Кортни зарязала 20-годишния си приятел Калъм, с който работели заедно в Sky TV, след като разбрала, че й изневерява с друго момиче - Сара Уилкинсън, която на всичкото отгоре чака дете от него. Тя решила да разкаже цялата истина на новата жена в живота му и бедите започнали. Девойката заляла мрежата с голи снимки на Кортни. Някои от тях били направени, докато тя спяла.

На страницата си във Фейсбук Сара качила над 20 снимки на Кортни, а отдолу написала, че тя не спира с опитите да се върне при Калъм, предлагайки му голото си тяло. Озовавайки се в безизходица, Кортни потърсила помощ от полицията, но било твърде късно, защото снимките вече били навсякъде в интернет. Два месеца младата жена била като затворник в собствения си дом, не можела да спи и да се храни, а на работа се чувствала несигурно.

„Предписаха ми антидепресанти и приспиввателни, с които четири пъти опитах да се самоубия”, признава Кортни.

За щастие, младата британка вече се е справила с емоции и се е добрала до справедливост. С решение на съда Калъм и новата му приятелка са глобени с 200 паунда. Бившият й приятел е прекарал и шест седмица в ареста, срещу него има издадена и ограничителна заповед. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари