Красимира се предава доброволно на холандските власти

0
Обвинената за убийство в Холандия Красимира Костова смята да изчисти името си и дори е готова да даде пресконференция
Обвинената за убийство в Холандия Красимира Костова смята да изчисти името си и дори е готова да даде пресконференция Снимка: ТОП НОВИНИ

Обвинената за убийство в Холандия Красимира Костова изненада присъстващите в съдебната зала, като заяви, че доброволно иска да бъде предадена на съдебните власти в Кралство Холандия.

Това означава, че след три дни тя отново ще се яви в съда, за да бъде взето крайното решение. Тя няма да може да бъде съдена в Холандия за други престъпления, тъй като не се отказа от Принципа на особеността, предаде Флагман.бг

Самата Красимира каза пред журналисти днес, че няма нищо общо с убийството.

"Три момчета от България, които се занимават предимно с това, ме накараха да звънна на звънеца на господина, за да могат те да влязат вътре и да го оберат. Аз бях в другата стая, когато те влизаха и излизаха от помещението, в което беше вързан 65-годишният холандец. Не знам какво са правили вътре с него, но резултата е очевиден - случи се най-лошото и аз излизам виновна. Бях там, когато е извършвано това престъпление, но нямам пряко участие в него. Знам кои са го извършили, но не ги познавам! Моята работа беше зададена от друг човек (не от тримата извършители). Трябваше само да звънна на звънеца на човека. Не съм убила мъжа! Когато те си тръгнаха, холандецът беше още жив", разясни 21-годишната Красимира.

Тя обясни, че няма търпение да изчисти името си и дори е готова да даде специална пресконференция, в случай, че всичко й се размине. Според нея в Холандия тя може да бъде издействана, или като свидетел, или в краен случай - като съучастник в убийството.

Красимира е с няколко адреса. За последно е живяла в Несебър, но иначе е от Бургас - ж.к."Меден рудник".

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари