21-годишна българка е замесена в убийството на холандец?

0
Младата Кристина е заподозряна като участник или основен извършител в убийство ала "Анита Мейзер"
Младата Кристина е заподозряна като участник или основен извършител в убийство ала "Анита Мейзер" Снимка: Флагман

21-годишна несебърска гърла Кристина Костова, която бе задържана в Несебър, днес бе конвоирана пред Бургаския окръжен съд за разглеждането на мярката й за неотклонение.

Това е първа крачка преди бъдещата й екстрадиция към Холандия, пише Флагман.бг

Кристина е заподозряна като участник или основен извършител на изключително зверско престъпление, извършено миналата година в Ниската земя, напомнящо на случая „Анита Мейзер”, при който любимият й Николай издъхна по нелеп начин след любовна игра.

Според холандската прокуратура най-малко Кристина е основен заподозрян  в убийството на 65-годишен мъж. Той е бил свързан със свински опашки на стол в дома му и задушен чрез натъпкване на предмети в устата.

Според разследването цялата драма се разиграла заради марихуана, която холандецът бил закупил, но не е изключено и да е секс игра.

Самата Кристина се оправдава, че няма нищо общо и пред нея трима неизвестни мъже го пребили. Въпреки основателните забележки на адвокат Благой Потеров, който представляваше Кристина, че все още няма доказателства, че клиентката му е извършила престъплението, съдът я остави в ареста.

Не било ясно, че след като Кристина бъде екстрадирана и съдена, тя ще излежи присъдата си в България. Тя отрече да го е убила и искаше да отиде най-скоро в Холандия, защото смята, че може да докаже невинността си.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари