Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в ЮАР

1
В края на април той беше обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол
В края на април той беше обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол Снимка: Интерпол

В края на април той беше обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол

Красимир Каменов-Къро и жена му са убити в дома им в Кейптаун.

Това съобщи БНТ, позовавайки се на свои източници.

Убита е и икономката им. Децата им са били на училище и са живи и здрави, допълни NOVA.

Каменов бе задочно обвинен от Софийска градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов, бивш служител на МВР, който бе показно разстрелян в София в началото на 2022 година.

В края на април той беше обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от заговор, с участието и на други криминално проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в заговор за дискредитиране на висши магистрати и полицаи.

Според източници на медията се разследва и връзката на Къро с още три убийства, на боса от ВИС Мето Илиенски, и на "Братя Византийци" - Радослав и Николай Бикови.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    daskale
    ти си гледай своя собствен стандарт. Те са си носили кръста за своя и са си платили за него. Много ми е смешно, когато някой смешко завижда на бандит, че е с три манекенки и кара топ модел мерцедес. Ами стани и ти бандит и виж, колко е "лесно". Как парите сами падат от небето и манекенките сами ти бъркат в гащите. Ще се одрискаш още на първата бандитска явка и ще бягаш до мазето на село без да спираш. Вие мислите ей така опаааа, давай високия стандарт, бандит ще стана, джукасти държанки ще шибам. Трябват брутални топки. Човекът е платил с живота си за делата си, който и да е той. Ама стандарт мандарт - точка !!!
  • 1
    1
    daskal
    Така, така... Живеят със съпругата в собствена къща в Кейптаун, имат икономка, децата на училище, изобщо висок стандарт на живот. Като погледнеш отстрани изглеждат прекрасни хора. Явно имат (имаха) силни характери, ако са си мислили, че щастието им е пълно. Решили да изнудват прокурори и полицаи - членове на Мафията. Голяма грешка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари