Изчезналото в Сърбия момиченце е било убито

0
Двама мъже са признали за убийството на 2-годишната Данка
Двама мъже са признали за убийството на 2-годишната Данка Снимка: Личен архив

Двама мъже са признали за убийството на 2-годишната Данка

Малкото дете, изчезнало миналата седмица в Източна Сърбия, е било убито, а двама заподозрени са арестувани, съобщи президентът Александър Вучич.

Данка Илич изчезна на 26 март в източния град Бор. Това накара сръбските власти да използват за първи път своята версия на системата за предупреждение "Амбър" за спешни случаи на отвличане на деца, за да изпратят текстови съобщения за инцидента в цялата страна, предаде АФП, цитирана от БГНЕС.

"Полицията е арестувала две лица, които са убили малкото момиченце. Доколкото разбирам, и двамата са си признали за престъплението", заяви Вучич.

През уикенда надеждите за кратко се раздвижиха, след като се появи видеоклип с малко дете на автобусна спирка във Виена, който породи предположения, че Илич може да е в Австрия, където живее голяма сръбска диаспора.

На 31 март Интерпол също сигнализира за случая, издавайки жълто известие, което предупреждава официалните лица за изчезнало лице.

Майката на изчезналото дете, Ивана Илич, заяви, че семейството е продължило да се "надява" по време на издирването.

"Чакаме всичко това да свърши, надяваме се на най-доброто и тогава със съпруга ми ще говорим публично и ще отговорим на всички обиди, обвинения и глупости", каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Русчуклия
    Убийците на КЛАДАТА!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари