Интерпол издирва Красимир Каменов - Къро с червена бюлетина

0
Каменов се издирва за убийство, заплаха за убийство и изнудване
Каменов се издирва за убийство, заплаха за убийство и изнудване

От справка на сайта на Интерпол става ясно, че Каменов се издирва за убийство, заплаха за убийство и изнудване

По искане на българската прокуратура Красимир Каменов - Къро е обявен за международно издирване с червена бюлетина от "Интерпол", предава БНТ, позовавайки се на свои източници.

От справка на сайта на "Интерпол" става ясно, че Каменов се издирва за убийство, заплаха за убийство и изнудване.

Официален сайт на "Интерпол"

Миналия месец Каменов бе задочно обвинен от Софийска градска прокуратура като поръчител на убийството на Любомир Иванов, бивш служител на МВР, който не показно разстрелян в София в началото на 2022 година.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от заговор, с участието и на други криминално проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, който също беше обявен за международно издирване ден по-рано, в заговор за дискредитиране на висши магистрати и полицаи.

Една от целите на участниците в заговора е отстраняването на главния прокурор Иван Гешев, а за началника на "Убийства" ГДНП прокуратурата пусна запис, на който се чува, че именно Каменов говори за платени 400 000 лв. за уволнението на полицейския началник Михаил Наумов.

За Каменов се знае, че от поне 15 години живее в ЮАР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари