Крадците в Русенско са огладнели, вземат каквото могат - от семена за посев, до медни тави

3
Полицията издирва извършителите на обири в Бяла и вилна зона в Русе
Полицията издирва извършителите на обири в Бяла и вилна зона в Русе

Набезите на крадците в Русе и региона не спират

На 21.02.2022г.  в РУ- Бяла е постъпил сигнал от 69 годишен мъж управител на фирма, който е заявил, че  от негов обект, представляващ стопански двор е извършена кражба  на семена за посев /слънчоглед/ и 2 бр. DVR устройства. При огледа е установено, че от помещение-склад са откраднати 28 бр. чували с тегло от по 10 кг. със семе за посев слънчоглед и 2 бр. DVR устройства намиращи се в същото помещение. Нанесените щети са в размер на 10 000 лв. По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване.

На 21.02.2022 год.  в  Първо РУ  гр. Русе, чрез тел.112  е получено съобщение  от 73 годишен мъж, че  от  собствен   недвижим вилен имот в гр. Русе от поставени в имота  два броя фургони, чрез преодоляване на затворени стъкла  и отключване на врати на фургоните  е извършил кражба на   подаръчна кутия с бутилка  мастика "Узо" 700 мл. с чаша, инструменти, цветни метали и медни тави всичко на  обща стойност около 1800 лева. По случая е образувано досъдебно производство и се води разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари