Кражбите в Русе не спират - обраха кафеавтомат, гараж, задигнаха и колело

0
От кафеавтомат е била извършена кражба на сумата от около 50 лв. на монети с различен номинал
От кафеавтомат е била извършена кражба на сумата от около 50 лв. на монети с различен номинал Снимка: БГНЕС / Архив

Във Второ РУ разследват кражба от кафеавтомат в Русе

На 16 май около 03:50 ч. на ЕЕН112 е получен сигнал от продавач на павилион в района на покрития пазар до товарна гара, за разбит кафе-автомат в близост до обекта. Изпратените на местопроизшествието служители на полицията са установили, чия собственост е машината и са уведомили представител на фирмата. По негови данни от автомата е била извършена кражба на сумата от около 50 лв. на монети с различен номинал. Дежурна оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието, престъплението е документирано и е започнало разследване, като е образувано досъдебно производство.

В Първо РУ е започната работа по преписка за кражба на велосипед

 Според сигнала, престъплението е извършено между 11 и 13 май т.г, в гр. Русе от вход на жилищна сграда на адрес на ул. Славянска, откъдето велосипедът е отнет след прерязване на проволка. По данни на собственика щетата е за около 350 лв. Започната е проверка с оглед данни за престъпление по чл.195 ал.4 от НК.

В РУ – Ветово е образувана преписка по сигнал за извършена взломна кражба от имот в гр. Ветово

Според заявеното от потърпевшия стопанин, за времето от 16:00 часа на 13 май до 15:00 часа на 14 май, след изваждане на халка на катинар е проникнато в гаражно помещение към имота и е извършена кражба на моторна резачка за дърва, косачка за трева, два ъглошлайфа и един винтоверт. Стойността на нанесената с престъплението щета се уточнява. По случая работят служители на РУ – Ветово, като е започната проверка с оглед извършено престъпление по чл. 195, ал. 1, т.3 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари