Арестувахa извършител на две кражби в Червена вода

3
Извършител на кражбите е 29-годишен мъж, познат на правораздавателните институции
Извършител на кражбите е 29-годишен мъж, познат на правораздавателните институции

Извършител на кражбите е 29-годишен мъж, познат на правораздавателните институции

За първия случай е постъпил сигнал на 18 януари във Второ РУ, когато е съобщено за намерена взломена входна врата на апартамент на улица "Птицекланица" в село Червена вода и от него липсват телевизор, рутер, чопър, мобилен телефон, дамски златни бижута, пари в лева и турски лири, както и други вещи. На адреса е извършен оглед и по случая е започнато разследване, като е образувано досъдебно производство.

За втория случай е съобщено в края на месеца, когато при Второ РУ е постъпил сигнал, че за времето от 20 до 31 януари от имот, намиращ се на същата улица, след взломяване на входна врата е извършена кражба на различни вещи, като тонколони, усилвател, DVR "Hikvision", шлайф, перфоратор, акумулаторен винтоверт и други на обща стойност за около 2000 лв. Случаят е документиран от служителите и е започнало изясняване като е образувана преписка за престъпление.

Като извършител на двете посегателства е установен 29-годишен мъж, познат на правораздавателните институции. Полицаите са установили и вещи от кражбите. Работата по случаите продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Sy
    Tamer Aliman e choveka ama to policiqta naistina spi. Ne mogat dokazatelstva da vadqt
  • 7
    1
    Иванова
    В село Церовец има много посегателства, ограбени къщи и полза от работата на полицията все още няма. Хората са обезверени. От къде да дойде помощта? При все, че се знае кой е човека.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари