Крадец опита да се измъкне, преструвайки се на манекен

0
22-годишният мъж с торба в ръцете е „замръзнал“ и стоял неподвижно, обясняват от полицията в Полша
22-годишният мъж с торба в ръцете е „замръзнал“ и стоял неподвижно, обясняват от полицията в Полша Видео: bTV

22-годишният мъж с торба в ръцете е „замръзнал“ и стоял неподвижно, обясняват от полицията в Полша

Крадец в Полша се опита да се измъкне от органите на реда по начин, който само въображението на авторите на детски анимации може да роди.

22-годишният мъж с торба в ръцете е „замръзнал“ и стоял неподвижно, преструвайки се на манекен до витрината на магазин“, обясняват от полицията във Варшава, предаде bTV. По този начин е искал да избегне разобличаването си.

Преди дръзката кражба младежът е ял в ресторант в търговски център. След това минава под металната решетка на магазин, който по-рано е затворил. Облича нови дрехи от магазина, а своите слага в торба. Излиза изпод решетката и отново отива да яде.

Въпреки това камери улавят влизането и излизането му, а охраната на търговския център започва да го издирва. Мъжът е заловен, преструвайки се за манекен пред витрината на друг магазин. Отведен е от полицията.

Според информацията мъжът е извършил предишна кражба от бижутерия, след като търговският център е затворил. Има и други престъпление от други магазини, предава Ройтерс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари