Костадин Костадинов: Целта ни е да управляваме самостоятелно

0
Той обяви, че с нито една от политическите сили в настоящия парламент не могат да работят заедно
Той обяви, че с нито една от политическите сили в настоящия парламент не могат да работят заедно Снимка: БГНЕС

Той обяви, че с нито една от политическите сили в настоящия парламент не могат да работят заедно

Ново правителство в този състав на Народното събрание няма да има и вървим към предсрочни избори, категоричен е лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, предава Дарик радио.

Той обяви, че с нито една от политическите сили в настоящия парламент не могат да работят заедно и затова целта им е да управляват самостоятелно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    Aqrt
    Болен мозък! След тази ковид пандемия,се забелязва много сериозен проблем с психичното здраве на много хора. 90%от всички са тотално изпращяли. А този специално е за психиатрия!!
  • 4
    6
    ДО ПЕТИ
    Да, ама Коцето е с ДПС. Нали вече два дни го виждаме с очите си. Даже Делян Пеевски и Карадайъ дефилираха на митинга на копейкаджиите. Ама то май Косьо скоро ще има нов прякор - центаджия. Нали беше против ваксините, а се оказа че са ваксинирани депутатите му. Нищо чудно сега да се окаже, че слуша Херото
  • -4
    5
    Давай вперёд!
    С теб сме, Коце! Измети крадливата герберастка сган, лъжливите костюмарчета и резняците от управлението на Родината! Омръзна ни от лизачи на американски задници! Писна ни и от подлоги на Урсула! България е на българите!
  • 8
    4
    аз
    този хитрец прекрасно знае , че няма как да събере 121 депутата. обаче, знае и какви дебили гласуват за него та им пуска приказки за лека нощ колкото да ги надъхва...
  • 12
    3
    Аз
    Космадине ти си за психиатър
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари