Костадин Костадинов: "Възраждане" се превръща в първостепенна политическа сила

1
Коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би довела до бърз разпад на парламента
Коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би довела до бърз разпад на парламента Снимка: БНТ

Коалиция между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би довела до бърз разпад на парламента

Безспорно "Възраждане" се превръща в първостепенна политическа сила. Доколко обаче - ще можем да знаем, като излязат окончателните резултати. Това коментира лидерът на партията Костадин Костадинов, предаде БНТ.

Според Костадинов дали ще има правителство зависи от две неща: "колко активен и настоятелен ще бъде американският посланик" и склонността на лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ "да пренебрегнат повелята му".

Според него евентуална коалиция ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ би довела до отлив на гласоподаватели и бърз разпад на парламента.

"Съставянето на кабинет между тях се предизвика много сериозни вътрешни сътресения в двете коалиции, чиито електорати не могат да си представят едно такова мирно и съвместно съществуване, камо ли коалиция".

На кого президентът ще връчи третия мандат е лично негов избор, но ако мандатът отиде при "Възраждане", те са готови със състав на правителство.

"Не поставяме червени разделителни линии, а поставяме това, което са ни казали българските избиратели, гласували за "Възраждане". Ние няма как да ги предадем. Вие ме попитахте кой е големият победители на изборите, аз ще ви кажа кой е големият губещ - българският народ. Повече от 60% за пореден път не отидоха да гласуват и това".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Този е болен...
    Пратете го при Волен Сидеров да лекува и той болния си мозък. Първо да върне на партията си субсидията, с която си построи къща-палат /вж. разследването на Васил Иванов по НОВА ТВ/. Но въпреки това овцете го следват - по минусите, които ще нацвъкат долу ще ги познаете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари