Костадин Костадинов: Този парламент е изключително импотентен

0
Имаме креслива полуопозиция, която само отрича, без да дава предложения, коментира Костадинов
Имаме креслива полуопозиция, която само отрича, без да дава предложения, коментира Костадинов

Имаме креслива полуопозиция, която само отрича, без да дава предложения, коментира Костадинов

Не е изненадващо, че президентът заяви, че изборите ще са през март. Така той заобикаля на Конституцията, върви по ръба на закона, основният мотив е да няма избори през зимата, с аргумента, че ще месеците ще са тежки. Това заяви за "Твоят ден" по NOVA лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Този парламент е изключително импотентен, некомпетентен е слаба дума. Дори да се създаде кабинет, няма да е стабилен. Положението даде допълнителни легитимация и самочувствие на президента. Слабостта на българския политически елит, неговата безхаберност и инфантилност водят до изпъкване на президентската институция. Категорично против сме президентска република", посочи той.

По думите му партиите, които са били в опозиция, сега се чувстват в нещо като полувластова позиция. "От друга страна имаме креслива полуопозиция, която само отрича, без да дава предложения. Ние сме привърженици на машинното гласуване. Сканиращите машини са били предмет на кръгла маса още преди 2 години. Странно е, че сега ДПС не подкрепя машините, остава се с впечатлението е, че проблемът е в този, който ги контролира", коментира Костадинов.

Според него единственото единодушно отхвърлено предложение беше премахване на "Информационно обслужване". "Това беше наше предложение. Отхвърлянето му показва, че проблемът е в контрола на ИО. Това е паразитна институция, която трябва да бъде ликвидирана и разследвана", категоричен е той.

По темата с отчитането на данъци на "Лукойл" у нас Костадинов подчерта, че е добра идея, ако парите се насочат за компенсации, но при липсата на бюджет е интересно как ще стане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Наистина
    Да всички сте импотентни там сте събрани от кол и въже как може още да има хора да гласуват за парламент А бе хора не ни трябва цирк който никой не гледа излишни пари Президентска република и тия в затвора.
  • 3
    2
    До 1
    Те и Баце не са затапвали до сега,викай му Браво !
  • -4
    1
    хахаха
    Косьо не могат да го затапят нито веднъж. Всички йордечки и мисирки се изредиха пред него обаче той е непоклатим. Браво !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари