Костадин Костадинов: Призоваваме всеки един свободен българин да излезе и да протестира

4
ПП "Възраждане" организира протести в цялата страна
ПП "Възраждане" организира протести в цялата страна Снимка: Facebook / Костадин Костадинов

ПП "Възраждане" организира протести в цялата страна

Днес протестите на "Възраждане" продължават в цялата страна, обяви Костадин Костадинов във Фейсбук.

Ето какво пише той:

"Аз съм свободен човек от свободен народ". Така отговорил на призивите на Цезар да се предаде галският вожд Думнорикс преди почти 2100 години. Галът отказал и се борил до последно.

Вчера МВР предупреди Възраждане да не протестира. Не за първи път пишем история, и в това отношение отново сме първи. За първи път полицията директно и открито заплашва българския народ. Е, ние сме свободни човеци от свободен народ и нямаме намерение да изпълняваме нарежданията на чуждата агентура, ръководеща МВР. Нещо повече, призоваваме МВР да спазва законите и конституцията на страната и да изпълнява нарежданията на българските граждани.

Днес протестите на Възраждане продължават в цялата страна. Призоваваме всеки един свободен българин също да излезе и да протестира - без значение дали с нас или без нас! Родината ни е убивана бавно и методично! Има ли нужда да изброявам? Чужди граждани се подготвят легално и законно да управляват България, земята ни вече над 50% не е българска собственост, енергетиката ни е почти унищожена и вече втори месец внасяме ток от чужбина, армията ни продължава да се топи, отказаха ни референдум за запазване на лева и подготвят унищожаване на спестяванията и доходите на българите, за поредна година намаляхме с почти 100 000 души, водят война срещу българската култура и история, приготвят страната ни за огромен бежански лагер след влизането ни в Шенген.... Списъкът може да бъде продължен до безкрай.

Когато правото се изроди в безправие, съпротивата е задължителна. Българи, ядосайте се, разгневете се, изправете се срещу беззаконието, корупцията и престъпността в управлението! Време е да се борим за бъдещето си, ако искаме да имаме бъдеще като народ и държава!

Време е за Възраждане на България!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Мизерници
    От възраждане всички са изроди вижте им олигофренските мутри
  • 4
    3
    аха
    Вгъзраждане са лява либерална партия, вижте колко са толерантни - лидерът им е циганин.
  • 5
    2
    хахах
    то пък за тия 5-10 идиота там, дето му се кефят на циганина от снимката, цяло водно оръдие... един маркуч стига
  • 3
    1
    Хахаха!
    Един човек преди малко попита къде са водните оръдия, за да се измие тази човешка смрад от пътищата, дето са ги налазили. Ама май не са много, при тоя курс на копейката...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари