Костадин Костадинов: Нека се срещнем на полето на правосъдието!

0
Лидерът на "Възраждане" отново заяви, че правителството е обявило война на неговата партия
Лидерът на "Възраждане" отново заяви, че правителството е обявило война на неговата партия Снимка: Фейсбук

Лидерът на "Възраждане" отново заяви, че правителството е обявило война на неговата партия

В декларация от трибуната на парламента лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов отново заяви, че правителството е обявило война на неговата партия, предава БНР. Той за пореден път обяви, че "Възраждане" не признава сегашното правителство и обвини управляващите, че тласкат страната към граждански конфликт:

"Реално погледнато за нас това не е ново. Ново е за обществото, защото тук вече се говори за парламентарно представена сила, представляваща стотици хиляди български граждани. На практика българското правителство иска да създаде политическа сегрегация, която е забранена от Конституцията. И затова ние призовавам за пореден път управляващите: Нека се срещнем на полето на правосъдието! Знаем, че нямате доводи и затова прибягвате към сила. Защото силата и насилието винаги са признак на безсилие".

Вчера след заседание на правителството премиерът Николай Денков отправи критики към партия "Възраждане" заради техни изяви и отправени призиви към насилие, включително към народни представители.

В съвместно изявление с министрите на вътрешните работи и на правосъдието Денков апелира партията на Костадинов да се върне към действия, които "съответстват на законите на страната".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -20
    1
    митрофанова
    маладец
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари