Костадин Костадинов: Искат да вкарат България във война

3
Протест на привърженици на "Възраждане" пред Народното събрание
Протест на привърженици на "Възраждане" пред Народното събрание Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Протест на привърженици на "Възраждане" пред Народното събрание

Докато в пленарната зала гласуваха кабинета "Денков-Габриел", привърженици на партия "Възраждане" се събраха на протест пред сградата на Народното събрание. Според недоволните граждани, 70% от министрите в новото правителство са избор на чуждо посолство.

Точно в 12:00 часа демонстранти и противници на кабинета "Денков-Габриел" се събраха пред НС. Основно привърженици на партия "Възраждане" изпълниха пространството пред парламента, предава Bulgaria On Air.

По думите на протестиращите това правителство ще изпълнява поръчките на американското посолство. По време на демонстрацията слязоха и депутати от "Има такъв народ".

А докато в пленарната зала течаха дебатите за редовно правителство, протестиращите слушаха заседанието отвън. Дали заради топлото време или в знак на протест, мъж се появи полугол.

След приемането на кабинета в пленарната зала, недоволството на протестиращите се засили. Появи се напрежение около полицейския кордон. При протестиращите слезе и лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Те ще изпълняват нарежданията на хора, които ще искат да вкарат България във война. И това, което всъщност се случва в момента, не трябва да бъде оставяно без последици", каза той пред протестиращите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    2
    Анонимен
    Глупости!
  • -1
    1
    Дора Петрова
    Кои партии гласуваха със "за" приемането на промените в Закон за отбраната на последното заседание на 48-то НС?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари