Костадин Костадинов: Честито на младоженеца и булката

0
Лидерът на "Възраждане" коментира споразумението за парламентарен шеф във фейсбук профила си
Лидерът на "Възраждане" коментира споразумението за парламентарен шеф във фейсбук профила си Снимка: Facebook

Лидерът на "Възраждане" коментира споразумението за парламентарен шеф във фейсбук профила си

"След новината за приставането на ППДГБТ+ на ГЕРБ (доносниците решиха да подкрепят кандидата на ГЕРБ за председател на НС) някак в сянка остана вчерашното изказване на Сорос Денков, че правенето на правителство не било тяхна работа (имайки предвид работните групи на ГЕРБ и ППДГБТ+). Както винаги Сороса е прав. Естествено, че правенето на правителство не е тяхна работа. От 33 години насам това е работа на американския посланик.

Що се отнася до избирателите на ГЕРБ и ППДГБТ+, искам да ги поздравя с неувяхващото парче на Преслава "Новата ти", по-известно с името "Да ти честитя ли". И за да не стане объркване да поясня - "Новата ти" е за избирателите на ГЕРБ, а "Да ти честитя ли" е за избирателите на ППДГБТ+ Честито на младоженеца и булката :)"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -8
    6
    ссср
    младоженеца е путин, булката - копейкин. горчиво
  • -7
    5
    Волен Сидеров
    А така! Много се радвам, че има няколко стотин хиляди глупаци които да гласуват я за мен, я за протежетата ми. Костя е истински гений! Как хубаво се намърда в покрайнините на властта и си цоца субсидии и депутатски заплати...разкош. И пред избирателите е чист като сълза - няма да управлява докато няма пълно парламентарно мнозинство - демек НИКОГА! :D Ех Костя Костяяяя, защо не се усетих аз навремето за тази благодатна схема. Хем с пари, хем не работи, хем няма отговорност и няма къде да сгафи.
  • -24
    4
    До 2
    Юли, ти мъж нямаш ли си, че да те успокоява някакси - цуни-гуни, гуши-муши, тури-вади ... ? Апропо: политиката е от женски род, ама не е за всяка женска глава - факт, исторически!
  • -31
    3
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Тая руска подлога Коцето Копейкин няма ли да го окачим на някое красиви и високо дърво. Писна ми от руски боклуци като Борисов, коцето, Нинова, Доган и т.н. Докато руските боклуци доминират в България членството ни ЕС е безсмислено и руските зло и мизерия с реално присъствие в нашия живот. Всичката русоидна сган в България трябва да бъде изрината в мръсния канал, за да започне истинско европейско развитие в България. България е с най-голямо руско влияние в Европа , това е и причината да сме последни в ЕС и с най-голямо присъствие на руска мизерия.
  • 28
    2
    Юлия Неделчева
    Много добре се получи! Чудесно даже! Прекрасно! Искам най-вече да поздравя всички фенове на Бокото, на Кирото, на Асенчо, на Ристо, тоест на всички американски подлоги и най-вече на НЕгласувалите! Искам да попитам последните, съборихте ли системата? Изхвърлихте ли боклука? Доволни ли сте? Днес тръгнали да се възмущават, че на 10 годишни деца се говори в училище за "чукане" между мъж и жена, от утре ще им се обяснява какво се случва между двама, трима травестита. Ще поливате ли с менче с вода и китка здравец като изпращате синовете си да помагат на нещастните украинци? Ще гладувате ли за да върнете заемите на "бедните" италианци и гърци? Ще, ще, искахте ги, избрахте ги!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари