Костадин Костадинов: В сряда внасяме вот на недоверие към правителството

1
Очаквам от лидера на ГЕРБ да подкрепи нашия вот, заяви лидерът на "Възраждане"
Очаквам от лидера на ГЕРБ да подкрепи нашия вот, заяви лидерът на "Възраждане" Снимка: Facebook

Очаквам от лидера на ГЕРБ да подкрепи нашия вот, заяви лидерът на "Възраждане"

Опозицията ще внесе вот на недоверие към правителството заради политиката му в сферата на отбраната. За това съобщи във Facebook лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Подписите бяха събрани още преди местния вот по инициатива на БСП, но по настояване на "Възраждане" внасянето им се отложи след изборите. От "Има такъв народ" също се включиха.

"Изборите приключиха. Следващата тема, която идва на дневен ред, е оставката на правителството. В сряда внасяме вот на недоверие заради политиката на ППДБ-ДПС-ГЕРБ в областта на отбраната.

Тъй като снощи видях колко разочарован беше лидерът на ГЕРБ от изборните резултати, очаквам от него закономерно да подкрепи нашия вот. Давам му прекрасен повод да накаже своите коалиционни партньори от ППДБ. Оставката на вредното правителство на Денков е абсолютно наложителна", заяви Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Тоз
    С раскопчания дюкан Кирчо цяла България го видя да си ходи в такъв ден .срам .срам .
  • 8
    1
    LOL
    демек нагласихте си изборите, стегнахте редиците за изборните манипулации, прецакахте машинния вот, и вече сте готови за нови парламентарни избори. Разбрахме! Няма да се изненадам когато Бойко подкрепи отново свалянето на редовно правителство.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари