Костадин Ангелов: Петков ще си тръгне като поп Кръстю

1
Националното предателство е извършено от министър-председателят
Националното предателство е извършено от министър-председателят

Националното предателство е извършено от министър-председателят

"Какви са тези 8 точки, които българският министър-председател или негов представител е обещал като ангажименти към еврокомисаря по разширяването на ЕС Оливер Вархеи за Северна Македония. Извършено ли е национално предателство? За нас това е факт и националното предателство е извършено от министър-председателят. Един депутат от ПП обяви, че за него премиерът е „просто Киро“, аз ви казвам, че той ще си тръгне като поп Кръстьо." Това заяви депутатът от ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов.

Ангелов също така разкритикува председателят на НС Никола Минчев, че се опитва да се крие националното предателство на партийния лидер на "Продължаваме промяната" (Кирил Петков - бел. ред.) и поиска оставката и на Минчев.

По-рано народният представител от "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов съобщи за паметна бележка, подписана от началникът на кабинета Лена Бориславова относно среща на зам.-външният министър Васил Георгиев с еврокомисаря по разширяването Оливер Вархеи с 8 точки, които Петков е обещал като ангажимент за Северна Македония.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    do 3
    Има първи брак с колежка лекарка. Вторият му брак е с бившата гимнастичка Илияна Динекова , която е и майка на сина му. Приятел e с ББ, с когото играят карти.
  • 3
    3
    русенец
    Тоя е женен за печално известната с тъпотата си бивша министърка на културата Нина Чилова, позната във Видин с индианското име "Минету, поразяващата уста". Интересни хора имаме за политици. Да не чакаме светло бъдеще.
  • 4
    2
    До Васил
    То от къде да знае тъпата герберастка калинка? Всички до един са такива в ОПГ ГРОБ, ама пак се натискат за власт да пълнят чекмеджетата на банкянската слабоумна и нагла Тиква!
  • 8
    1
    Васил
    Поп Кръстьо е положителен герой и не предателят на Левски!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари