Корнелия Нинова: Проектът за нова Конституция на ГЕРБ е обречен

1
Това е опит за узаконяване на авторитарната власт
Това е опит за узаконяване на авторитарната власт Видео: Кис 13

Председателят на БСП Корнелия Нинова определи като обречен проекта за нова Конституция на ГЕРБ.

Лидерът на социалистите бе категорична в Русе, че няма как управляващите да съберат необходимите 160 подписа за свикване на Велико народно събрание.

Това е изключително вредно за държавата, защото проектът за Конституция е посегателство срещу правовата, социалната и демократичната държава. Знаете нашата позиция – категорично против, за 120-те подписа вече знаете, че няма наши, за 160-те подписа категорично няма да дадем нито един. Освен обаче че печелят време, по същество това е и опит за узаконяване на авторитарната власт, предава Кис 13.

"Това е изключително вредно за държавата, защото проектът за Конституция е посегателство срещу правовата, социалната и демократичната държава. Знаете нашата позиция – категорично против, за 120-те подписа вече знаете, че няма наши, за 160-те подписа категорично няма да дадем нито един. Освен обаче че печелят време, по същество това е и опит за узаконяване на авторитарната власт", заяви Нинова

Лидерът на социалистите посети Русе, за да се срещне с членовете на партията преди предстоящите на 12 септември вътрешни избори в БСП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари