Корнелия Нинова: Първите и вторите губят времето на народа

0
БСП отбеляза Денят на труда 1 май
БСП отбеляза Денят на труда 1 май Снимка: bTV

БСП отбеляза Денят на труда 1 май

С мероприятия в цялата страна БСП отбелязва 1 майДен на труда и на международната работническа солидарност. Социалистите отбелязват празника с шествия, концерти и отдаване на почит пред личностни с принос към борбата за работнически права в България.

Парламентът има много работа, тази седмица трябва бъдат сформирани комисиите в Народното събрание, каза пред журналисти Корнелия Нинова, цитирана от bTV.

Виждам, че напредват. Направиха обща законодателна програма. Това е добре, защото парламентът трябва да работи. Но направиха и следващата крачка – да се направи обща управленска програма. Това вече е заявка за общо управление, макар че е смущаващо това, че и първата, и втората политическа сила отказват да се подкрепят взаимно за първи или за втори мандат“, каза още Нинова.

Която и от политическите сили да ни покани, ще направим допитвате до партията. Твърде сложна е ситуацията. От една страна, България има нужда от стабилност, а от друга – имаме и своите различия. Заради тази сложност на ситуацията ние ще направим допитване до членовете на БСП“, посочи лидерът на социалистите.

Първите и вторите губят времето на народа в момента, да взимат по-бързо решението, да си правят мнозинството, за да вземем важните решения в парламента”, отбеляза Нинова.

Тя изрази притеснение, че разговорите за формиране на кабинет на практика бавят процеса по приемането на бюджета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари