Корнелия Нинова: ПП-ДБ и ГЕРБ унижиха България!

1
България е 3% в Шенген и 97% извън него, заяви лидерът на БСП
България е 3% в Шенген и 97% извън него, заяви лидерът на БСП Снимка: БГНЕС / архив

България е 3% в Шенген и 97% извън него, заяви лидерът на БСП

Всяка нова година идва с нова надежда, с очакване за перспектива и сигурност. Управляващото мнозинство трябва да даде тази перспектива за сигурност и предвидимост, в последните дни се говори единствено за ротация, кой министър ще отпадне и как ще се избират регулаторите”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде БГНЕС.

ПП имат предложение да махне и паметника на Альоша в Пловдив. Режете историята, но не можете да нарежете паметта на българския народ”, категорична е Нинова. “Изпратихме 2023г. с уверение, че България е приета в Шенген. Вие унижихте България като приехте да влезем в Шенген само по въздух и вода. Стокообменът ни с шенгенските страни е 3% по въздух и вода, 97% е по суша, значи сте 3% в Шенген”, смята лидерът на БСП.

Според Нинова заради военния министър Тодор Тагарев ще влезем в нова война. “Украйна, Йемен, Газа - където има война, той е там. Последно сега щял да бори хусите в Червено море! Няма ли кой да го спре този човек, изобщо контрол върху него има ли?", попита лидерът на БСП, и уточни, че "изпращаме 2023 г. със страх от война и посрещаме 2024 г. със същия страх".

За нас остава борбата за стабилна икономика, социални политики и справедливост, борбата срещу задкулисието на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС”, закани се Корнелия Нинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Нина
    Дб не спират да го правят ежеминутно
  • 10
    3
    Nrorndidjdbd
    Слава на евроамериканския комунизъм. Ще има ваксини с неизвестни отрови за всички, който не иска, ще му се намали социалния кредит и виртуалните му пари, които не притежава ще му бъдат взети. Щезе още по-лесно след забраната на фиьическите пари. После от СЗО ще забранят свободните пътувания и всички ще стоят заключени в населените си места като животни в зоопарк. Всички ще купуват постоянно и няма да притежават нищо и на това ще се радват. Няма да има свобода на словото, защото всичко, което не отговаря на евроамериканската комунистическа пропаганда ще се цензурира под претекста че е hate speech или fake news или неевроамериканска комунистическа пропаганда. Слава набевроамериканския комунизъм
  • 17
    2
    гост
    и продължават да го правят..........
  • -7
    1
    Биволица Техноимпексова
    Кукундрело, твоите жалки кумундели унищожиха България като я продават на ТероруZZстан вече 80 години! България ще тръгне напред само когато всички кумундели бъдат изринати от тук и се отърсим накрая от Рушлямски робство!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари