Корнелия Нинова: Борисов, защо сега, смелчаго?

3
Защо не, докато Алексей Петров беше жив?, попита лидерът на БСП
Защо не, докато Алексей Петров беше жив?, попита лидерът на БСП Снимка: Фейсбук

Защо не, докато Алексей Петров беше жив?, попита лидерът на БСП

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира изказването на Бойко Борисов за ролята на Алексей Петров в съставянето на кабинет. "Алексей Петров направи логистиката, а срещата беше между мен, Кирил и Асен", заяви днес Борисов.

"Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи между него, Алексей Петров и ПП, днес Борисов се отметна от това. И в същия момент казва: аз никога не лъжа. Пародия.

Борисов над десетилетие е олицетворение на задкулисието и паралелната държава. И сам го призна. Докато от Денков и Габриел се провеждаха официални, за пред публиката, разговори за правителство, истинските, задкулисните договорки са направили сглобката. Класически пример на паралелна държава. И нейният баща е Бойко Борисов. Въпросът е докога ще му минават номерата? Как уж европейските хора Денков и Габриел ще приемат, че са били сламени човеци на конци, докато балканският мутренски и задкулисен сговор на Борисов е текъл? Това е въпрос и към европейските ни партньори.

И един въпрос към Борисов: защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив? След убийството му една седмица се кри в миша дупка.

И накрая към народа: докога? Докога ще търпим тази гавра с народ и държава?", написа Нинова в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ценител на Баби Яги
    Красавицо ненагледна Курнелию! Ела си прибери Идиота, който ни натрапи преди 4 години за Феодал, защото освен да дава ежеседмични отчети и да ръга чужди булки, за друго НЕ СТАВА.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари