Слави Трифонов поиска оставка на правителството

5
Тези хора, които в момента управляват държавата, трябва веднага да се махнат, заяви Трифонов
Тези хора, които в момента управляват държавата, трябва веднага да се махнат, заяви Трифонов Снимка: Фейсбук

Тези хора, които в момента управляват държавата, трябва веднага да се махнат, заяви Трифонов

"Няма проблем. Много неща съм видял през така наречения преход. Сигурно, защото когато той настъпи, аз бях на 20 години и с нетърпение и страст, като всички като мен, очаквах всичко бързо да се промени и ние бързо да заживеем в една модерна просперираща и свободна държава. Далеч от комунизма и това ужасно недоразумение, което управляваше хората и техните съдби. За съжаление.

Но въобще не стана така. За съжаление. Всякакви хора експериментираха, качвайки се на кормилото на властта и пак управляваха нашия живот и съдби, само че не отговорно, морално и качествено, а крадливо, подло и некадърно… за съжаление. От Жан Виденов, през Иван Костов, та до Бойко Борисов.

Но такива като тези, които в момента управляват… е такива не съм виждал.

Толкова некадърни, неморални и нагли… е такива не съм виждал. За тях няма проблем. И за тия медии и хора в публичното пространство, които ги подкрепят, и за тях няма проблем. Излязоха записи, в които те ясно показаха, колко са неморални, алчни и нагли… няма проблем. Ма лъгали били… няма проблем. Били създадени, за да унищожат модела “Борисов”, пък сега направили коалиция с Борисов… няма проблем. Твърдели, че ДПС са техен враг, пък сега с радост приемат подкрепата на ДПС и ги питат за всичко… няма проблем.

Алексей Петров участвал в създаването на правителството… няма проблем. Не можело да плащат по инхаус процедури, пък сега плащат и то с 30% повече… няма проблем. Завряха журналистите в една кочина, в бившия партиен дом… няма проблем. Мога да продължавам, но така или иначе за ПП-ДБ и за ГЕРБ, и за ДПС - няма проблем. Дали това ви натъжава, не знам. Няма проблем. Най-вероятно ще променят националния празник, но какво пък толкова… няма проблем.

Аз ще ви кажа от къде ще дойде проблемът. Проблемът ще дойде от там, че те са некадърни, самовлюбени и се мислят за голяма работа.

Така изглежда глупостта. А когато глупави хора управляват държавата, резултатите винаги са трагични. Либерализацията на цените за тока за обикновения потребител неминуемо ще доведе до огромно увеличение на цените за ток за всички. Проблемите, които вече създадоха на Нефтохим и трудностите пред руския петрол, които вече създадоха неминуемо ще доведат до увеличаване на цените на бензина. А увеличаването на цените на тока и на бензина ще доведат до увеличаването на цените на всичко.

И тогава вече ще има проблем. Когато имах възможност, ги спрях. Не само не съм променил мнението си, а съм абсолютно сигурен, че тези хора, които в момента управляват държавата, трябва веднага да се махнат и никога да не се докосват до власт, защото проблемът са те. Всъщност, те са голям проблем.

Оставка!", написа Слави Трифонов в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Баба Вуна
    Ко каза? Тошко Африкански ли ще управлява? Сценаристи Мишоци са ти кохортата. Айде У Лево бабиното
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари