Логистика между лидерите

1
Алексей Петров осъществи логистиката,  но на срещата бяхме аз, Кирил и Асен, заяви Бойко Борисов
Алексей Петров осъществи логистиката, но на срещата бяхме аз, Кирил и Асен, заяви Бойко Борисов Видео: NOVA

Алексей Петров осъществи логистиката, но на срещата бяхме аз, Кирил и Асен, заяви Бойко Борисов

Ден, след като Борисов заяви, че е имало срещи между него, Кирил Петков и баща му - Петко Петков, Борисов заяви, че Петров е осъществил логистиката между партийните лидери.

Оказа се, че срещите са били между Борисов, Кирил Петков и Асен Василев, но без участието на Алексей Петров, предава NOVA. Неговата роля била логистична. И така тримата лидери са намерили път за диалог след поредицата престрелки помежду им преди това.

Атанас Атанасов от "Демократична България" определи като спекулация информацията за срещи и с участието на Алексей Петров, а това се използвало, за да се дискредитира правителството.

Заради казаното днес от Борисов, имаше и критичен коментар от лидера на БСП - Корнелия Нинова. Тя написа в профила си във Facebook: “Само 24 часа, след като потвърди, че е имало срещи между него, Алексей Петров и ПП, днес Борисов се отметна от това. Пародия. И един въпрос към Борисов: Защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив?”.

Лидерът на ГЕРБ внесе яснота за ролята на Алексей Петров в разговорите за съставяне на правителство. „Единственото, което съм казал, надявам се да спрат да му вдигат кокалите на човека, е, че той осъществи логистиката. След незаконните арести, след тяхното МВР - разговор между нас не можеше да се осъществи. Физическата среща беше невъзможна, дори в парламента. Алексей Петров осигури тази логистика, за да можем да си проговорим, като важното е, че той не е присъствал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен", подчерта Борисов.

Борисов разказа как и къде са се случвали срещите, за да започне диалога между ГЕРБ и ПП. „Нищо лошо в случая няма, че един човек - който го няма, е създал логистика, да може да се отпочне разговора. Бяхме скарани. Недялко Недялков – той го доведе в централата. Той ни сдобри”, уточни лидерът на ГЕРБ.

Борисов отговори и на президента Румен Радев, който заяви, че страната се управлява от задкулисие, заради казаното от лидера на ГЕРБ в парламента. „Не вярвам президентът да се опитва да вкарва интрига - Бог да го прости човека. Той създаде логистиката”.

Атанас Атанасов от „Демократична България” определи като спекулация информацията за срещи между партийните лидери и Алексей Петров. „Това е една спекулация и се използва за дискредитиране на правителството. Не знам и ако Алексей Петров е участвал в каквито и да е срещи – със сигурност съм убеден, че е щял да вземе мерки аз да не разбера. Ние имахме тежки спорове през годините. Аз познавам добре покойния Алексей Петров. Той има способността да се прилепва. И тук се е опитал да направи същото”, заяви Атанасов.

Вътрешният министър Калин Стоянов също подчерта, че не знае за такава среща. „Категорично не знам. Не разбирам от строителство, от архитектура, от сглобки. Не вярвам да има такава ситуация. Подборът на екипа е изцяло съгласуван от настоящия премиер и вицепремиер”, подчерта Стоянов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари