Конният ескадрон на СДВР демонстрира майсторска езда

0

Софийските полицаи почетоха Тодоровден

За поредна година конни полицаи от СДВР показаха майсторска езда на стадиона в кв. “Бенковски“ в столицата. С традиционните надпревари полицаите от група „Конна полиция“ от столичната дирекция на МВР почетоха Тодоровден и показаха умения в ездата пред много гости и колеги. Те бяха поздравени от началника на отдел „Специализирани полицейски сили“ – СДВР комисар Лъчезар Колев. В празничното честване, организирано от СДВР с подкрепата на Столична община участваха директорът на СДВР главен комисар Любомир Николов и ръководството на дирекцията, съобщават от МВР.

Тържественото откриване на празника започна на площада в кв. „Бенковски“ с празничен ритуал и водосвет. Служителите от група „Конна полиция“ премериха майсторство в ездата и надскачането на препятствия. С демонстрациите ездачите на породистите коне зарадваха стотици гости, дошли да се насладят на първокласните изпълнения. След оспорвана надпревара, бяха отличени най-добрите: на първо място е мл. инспектор Тодор Рачев с кобила Палома; втори е мл. инспектор Михаил Михайлов с кобила Кадия; трети се класира мл. инспектор Божидар Каракушев с кобила Легенда.

След връчването на наградите, участниците в състезанието направиха почетна обиколка на стадиона. За празничното настроение на състезателите и гостите се погрижи и духовият оркестър на Академията на МВР с диригент Александър Иванов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари