Футболни фенове хвърляха павета по полицаи

1
Полицаи и футболни фенове са пострадали при сблъсъци преди мача България – Унгария
Полицаи и футболни фенове са пострадали при сблъсъци преди мача България – Унгария Снимка: БГНЕС

Полицаи и футболни фенове са пострадали при сблъсъци преди мача България – Унгария

Футболни фенове са хвърляли павета по полицаи. Това каза пред журналисти Стефан Иванов, заместник- директор на столичната полиция. По думите му не са допуснати слабости от гледна точка на организацията на охраната. Били са взети всички мерки.

Протестът започна нормално, но в него участваха много организации на фенове, между които има стара вражда. Именно тя стана причина за ескалация на напрежението, каза Иванов.

На място бяха изкъртени колчета, имаше набези по коли, посочи той. В резултат на това има много контузени полицаи, но те са с леки наранявания. В част от протестиращите са намерени части от коктейли "Молотов", каза Иванов, предаде БТА.

Той допълни, че организаторът на протеста се е разграничил от тези действия.

Полицаи и футболни фенове са пострадали при сблъсъци преди мача България – Унгария

Общо 12 души са пострадали при протеста срещу ръководството на Българския футболен съюз в София, който започна преди мача България – Унгария. По първоначална информация двама или трима човека от пострадалите са с по-тежки наранявания.

Това съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    фена на Путин
    Причината на ескалацията е перуката. Хората не са ви виновни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари