Колко милиона българи още трябва да погинат, от забавяне на разобличаването на престъпниците в управлението на държавата ни?

5
За да бъде удовлетворено нечие съюзническо невежество и глупост
За да бъде удовлетворено нечие съюзническо невежество и глупост Видео: Евроком

Градският човек в България е силно разочарован от действията на правителството на САЩ, защото очакванията му бяха различни. Налице е безспорен факт заложен в официални документи, че страната ни е най-корумпираната в целия Европейски съюз. И няма как мащабите на тази корупция да се разкриват чрез лицето на никому неизвестен съдия, още повече, че по компетентност и качества той не би трябвало да е там.

От нашите партньори, ако наистина те ни възприемат като такива, нашето общество очакваше истинска подкрепа. За съжаление се оказахме в положението на евреите по време на Втората световна война, когато заради забавяне откриването на втория фронт, еврейският народ даде най-много жертви - само за година и половина.

Колко милиона българи още трябва да погинат, от забавяне на разобличаването на престъпниците в управлението на държавата ни, за да бъде удовлетворено нечие съюзническо невежество и глупост? Европейско ниво политици ли са българските престъпници, настанени трайно на държавните катедри и недостъпни за всяка вътрешна и международна правна норма? Не мисля.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари