Русенски мерцедес блъсна диво прасе на магистрала "Хемус"

3
Шофьорът е откаран в болница за преглед
Шофьорът е откаран в болница за преглед

Шофьорът е откаран в болница за преглед

Снощи вечерта, малко след 23:30 часа, на АМ "Хемус" от Шумен в посока Варна след бензиностанция е станала катастрофа.

На място е бил изпратен полицейски екип, който е установил, че са нанесени значителни материални щети по лек автомобил Мерцедес с русенска регистрация.

По данни на 19-годишния водач по време на управление на пътното платно излязло внезапно животно - диво прасе, и го ударил.

В резултат на удара автомобилът е излязъл извън пътното платно и се е преобърнал. Водачът е получил леки наранявания и е откаран в болница за преглед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    АПИ.
    Там на места липсва мрежа. Сега шофьора да осъди АПИ .
  • 1
    6
    Митко
    Въобще не беше преобърнат, стоеше си просто в лява лента
  • 3
    5
    Е как?
    Ако мерцедеса е блъснал дивото прасе, кой е карал мерцедеса? Да не е излязло на капака и да е скочило пред колата си за да се блъсне само?
  • 3
    4
    АПИ
    Вероятно е виновен водача, който е карал с над 3 км/ч. Също така, вероятно, дивото прасе е прелетяло над висококачествената ни ограда около магистралата и е осъществило свински джихад срещу прасеядците. Цялата ситуация е крайно съмнителна и вероятно се опитва да очерни АПИ, които иначе съвестно си вършим работата.
  • 5
    3
    Чл.20
    Край по темата. Чл.20 от закона за движение по пътищата отменя всичко друго от закона. Ако ще и с 3 км/ч да е карал. Ако ще и да е бутал колата по баир нагоре. Чл. 20.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари