Кола поднесе на калния път към манастир "Света Марина"

0
При инцидента пострада пътник
При инцидента пострада пътник Снимка: БГНЕС / архив

Пътен инцидент с един леко пострадал е станал вчера следобед и в района на Две могили

Възникнал е около 14:00 часа, на път трети клас №5001 - RSE2080, след с. Каран Върбовка, в близост до местността "Лагера", в посока манастир "Света Марина", където водачката на лек автомобил „Пежо 207“ /на 40 години/ е загубила управлението над превозното средство като на участък от пътното платно с кал и вода се е отклонила вляво, излязла е извън пътя и се е блъснала в земен скат, храсти и тревиста растителност.

Пострадал е леко пътник, който се е возил отпред в колата. Произшествието е документирано и обслужено от екип на РУ – Две могили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари