Тежка катастрофа на изхода на Лом

0

Шофьорка отне предимство, джипът ѝ е със смачкана предница

Тежка катастрофа между два автомобила на изхода на Лом в посока Монтана.

Малко след обяд на кръстовището на околовръстното шосе на гр. Лом при изхода в посока гр. Монтана, жена, управляваща сив джип не съобразява, че се включва на път без предимство и засича движещият се с предимство автомобил, информира БНТ.

В следствие на удара, водачът на лекия автомобил, който е бил с предимство, губи контрол над управлението и изхвърча в канавката отстрани, джипът е със смачкана до неузнаваемост предница.

Според първоначалната информация, с която разполага националната телевизия, по чудо няма сериозно пострадали пътници и в двата автомобила, но всички - шофьорите и техните спътници, са отведени за преглед в близкото лечебно заведение, където ще бъдат проверени и за алкохол и наркотици в кръвта.

Действията по установяване на причините за катастрофата продължават и в момента.

Пътят е отворен за движение, но от КАТ предупреждават хората да бъдат особено внимателни и да съобразяват скоростта и правилата за движение, за да не се стига до подобни инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари