Кой ще води "Дунав"?

0
Усилено ще бъде търсен нов треньор за тима
Усилено ще бъде търсен нов треньор за тима

Изпълнителният директор Ивайло Петков ще помага на Пламен Донев да води "Дунав". 

Пламен Донев ще води на този етап „Дунав“, като изп. директор Ивайло Петков ще му помага. В неделя треньорът на „ДунавВеселин Великов подаде оставка, която бе приета от президента на клуба д-р Симеон Симеонов. Великов и помощникът му Людмил Киров се разделят с отбора по взаимно съгласие. Усилено ще бъде търсен нов треньор за тима, увери Ивайло Петков.

„Не можех да трая повече, дано нещата в „Дунав” потръгнат при следващия наставник”, каза Великов, предаде 24 часа.

„От година насам разправям, че нямаме условия за подготовка, няма къде да тренираме, готвим се на стадиона на университета, но всички приемат думите ми като оправдание”, обясни Веселин Великов. Той призна, че за момента няма други предложения за работа.

Веселин Великов пое „Дунав” във „В” група преди 4 години. Той доведе играчи и последователно изкачи отбора от трета дивизия до елитната група, като изненада цяла България и класира русенския тим на 4-то място, след 25-годишно отсъствие от първата дивизия. „Дунав” игра през лятото в турнира Лига Европа, където записа две загуби. Това обаче наруши подготовката на отбора, а и след напускането на Самир Аясс, както и неподновения договор на Искандар Джалилов, русенци не успяха да влязат във форма и тръгнаха зле в първенството.

В последния месец натискът върху Великов от страна на феновете на отбора стана огромен, и сега треньорът им отговори с подадената оставка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари