Кой е танцуващият кандидат-депутат на ДПС?

0
Вергин Илиев получи преференции, но няма да влезе в парламента
Вергин Илиев получи преференции, но няма да влезе в парламента Видео: bTV

Вергин Илиев получи преференции, но няма да влезе в парламента

Вергин Илиев от айтоското село Тополица беше кандидат за депутат от ДПС в листата в Бургас. Той беше на 22-ро място, получи немалко преференции, но няма да бъде депутат. В ДПС преференциите не се толерират.

В изминалата кампания Илиев стана популярен като танцуващият кандидат-депутат на Движението за права и свободи - танцува на сбирка на ДПС. Той е на за първи път танцува публично - правил го е и в „Шоуто на Слави Трифонов“.

След срещата получих много добри отзиви. Г-н Карадайъ (Мустафа Карадайъ, лидер на ДПС)ми каза, че това което съм направил, е отлично“, коментира кандидат-депутатът, предава bTV.

На въпроса за списъка „Магнитски“ и присъствието на Делян Пеевски от ДПС в него той каза: „Нито познавам г-н Пеевски, нито съм го виждал, нито съм говорил с него, нито съм адвокат“. А относно обвиненията за купуване на гласове от ДПС коментира: „всеки може да твърди всичко“ и призова да няма обвинения без присъда.

Вергин Илиев обаче не е привърженик на хартиената бюлетина, която беше възстановена с гласовете на ДПС. Признава, че при гласуването с машини грешките са много по-малко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    ...
    Турбо прост мангал ! Обаче брейкар ! Скъса ме от смях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари