Кое правителство беше добро през последните години?

0
Друг е проблемът с това правителство, не Доган
Друг е проблемът с това правителство, не Доган Снимка: БГНЕС / Архив

Бурно се развива в коментари из Фейса конспирацията как "Има такъв народ" и Слави Трифонов били пристанали на Доган, той подредил правителството, аууу задкулисието и т. н.

Струва ми се на конспираторите им е бедно въображението. Никито Василев и останалите юпита, вече хора на възраст, управляват фондове по световните финансови пазари с много пари. За какъв .... му е Доган на Слави, след като е с Василев и разполагат с повече пари от Доган?

Друг е проблемът с това правителство, не Доган. Но всичко по реда си. Да седнат на масата, да видим.

И още (може някой да се скандализира, но нека запази спокойствие) - според мен и правителството на царя, и тройната коалиция бяха успешни, с всичките уговорки и скандали. Икономическите показатели го показват - и за инвестиции, и за бизнесклимат, и за свобода на словото, и финансовите показатели и кредитния рейтинг на страната, който беше вдигнат 15 пъти.

ПП Впрочем - има ли добро правителство в последните години? Като почнем наред - Ф. Д. беше лош за едни добър за други, Жан В. - също, Костов - също, царя - също. Тройната - направо омразна. Борисов? Но всеки, който ги смята за лоши правителства, си мисли, че като него мислят всички и това е безспорен факт.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари