Кобрата се пусна на "Октоберфест"

0

Кубрат Пулев си взе кратка почивка от тренировките и посети Октоберфест. Компания му правиха световният шампион в средна категория Артур Абрахам и новата звезда на Зауерланд Джак Кулкай.

"Не си представяме пиянски бой срещу тези тримата", написаха на шега в Туитър шефовете на германския клуб Кале и Нисе Зауерланд, пише Sportal.bg.

Както е известно, Кобрата трябваше да се завърне на ринга над 26 септември по време на боксова галавечер в Берлин, организирана по повод 35-годишния юбилей на "Зауерланд". Заради контузии на няколко участващи боксьори обаче събитието беше отменено, а впоследствие пренасрочено за 17 октомври.

Все още не е ясен бъдещият съперник на Пулев, чийто последен мач бе срещу световния шампион Владимир Кличко на 15 ноември миналата година. Кубрат загуби с нокаут в петия рунд от непобедения повече от 10 години украинец.

Преди два дни празникът на бирата в Мюнхен беше уважен и от тенис легендата Борис Бекер. Не той обаче привлече вниманието на фотографите, а съпругата му Лили Керсенберг. И по-точно деколтето й...

Източник: sportal.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари