Княгиня Калина намери начин да проточи привличането ѝ като обвиняема

0
Сакскобургготска не се яви в съда днес, защото адвокатът й бил в чужбина
Сакскобургготска не се яви в съда днес, защото адвокатът й бил в чужбина Снимка: БГНЕС

Сакскобургготска не се яви в съда днес, защото адвокатът й бил в чужбина

Калина Сакскобургготска е намерила начин да проточи привличането ѝ като обвиняема за шофирането в нетрезво състояние в курорта „Боровец“ миналата събота, съобщава БНТ.

Дъщерята на бившия премиер Симеон Сакскобургготски наела адвокат от известна софийска кантора, която обаче уведомила разследващия полицай, че в момента се намира в чужбина и иска друг ден, в който двете да се явят за повдигане на обвинение на княгиня Калина. Подобни отлагания са честа адвокатска практика в опит за шиканиране на делото.

Княгинята бе призована да се яви днес, за да ѝ се предяви обвинение за причинената от нея лека катастрофа. При направен тест с дрегер са били отчетени 1,5 промила алкохол. По-късно Калина Сакскобургготска е отказала да даде кръвна проба в болница.Полицията конфискува автомобила, с който тя бе причинила инцидента. Автомобилът се оказа на юридическо лице.

Очакванията са обвинението срещу Сакскобургготска да бъде повдигнато следващата седмица. Ако княгинята не представи основателна причина за неявяването си тогава, то може да се стигне и до принудителното ѝ довеждане пред разследващите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    хм
    Е...па...колко да е грозна? Ами...отишла да си купи маска за Хелуин...и й дали само ластика!
  • 12
    4
    Гражданин
    Тая фамилия осъдиха държавата и ние всички им платихме окрадоха що какво може сега тия дето на времето ги доведоха се крият ама ние народа глупав пак се оказахме от страната на булката ама те целия свят знаят ини се присмиват .казват така вместо политиците да се страхуват от вас то вие се страхувате от тях.
  • 17
    3
    Ф16
    За 800 дни ще ви оправя,и вас и България.Мале мале какви глупости надрънка тая мумия баща й.Прилошало й от киселото мляко,да има вас някой да ви оправи да еба и пияндурниците ви....Излагате се като кифладжии...ставате за смях.
  • 15
    2
    Гинеколог
    Този Мучос да не и го набива в ноздрите на тая наркоманка, че така и са се разширили? Много извратено семейство пияндурници са тея. Тази 100% не е от царя, а от градинаря.
  • 19
    1
    Khfghjkk
    Не е истина!То бива наглост!Абе ти за недосегаема ли се мислиш?????Когато адвоката ти се завърне от чужбина,тогава пък ти ще си болна!!!!!И така до безкрай!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари