Полицията влезе в дома на Начо Пантелеев

1
Среднощна акция в Лясковец
Среднощна акция в Лясковец Видео: NOVA

Среднощна акция в Лясковец

Среднощна акция в Лясковец, след като прокуратурата пусна шофьора причинил катастрофата с Ферарио Спасов, предава NOVA. Полицията влезе в дома на пуснатия с мяркаподписка” 24-годишен Начо Пантелеев заради снимка в социалните мрежи, на която мъжът е с оръжие в ръка. Оказва се, че пистолетът не бил негов. Не са открити и наркотици, въпреки че е имало такъв сигнал.

В града е настъпило объркване и около личността на Начо Пантелеев, тъй като се оказва, че има втори мъж, който също е от Лясковец и е роднина на мъжа, причинил катастрофата и е със същото име, но живее и работи в Англия затова няма нищо общо с инцидента. Така, веднъж задържания Начо Пантелеев остава на свобода, въпреки няколко часовото претърсване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Осман
    Начо има двама роднини "Начо"вци във Великобритания,единят е кмет на Лондон, а другият се сещате кой е.
  • 4
    3
    Farting Bull 🦬💥
    Сега разследват дали няма трети Начо.
  • 11
    2
    ......ве
    Какво е това правосъдие???Убиец на свобода!!!!!!Този примат качвал в социалните мрежи дрифтове в центъра на В.Търново.Полицията мълчи!Изверга с бясна скорост блъска и убива човек!!После се подписва и отива да спи вкъщи!!!Никакъв Шенген за нас!И в Авганистан няма да ни приемат!!!!
  • 12
    1
    нунчо
    Тоя боклук трябваше да си влезе в затвора и да си чака 20 год.за да не избяга като Галевите
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари