Прокуратурата: Постановено е отнемането на книжката на Начо Пантелеев

2
Има и забрана за напускане на страната, добавят от Окръжна прокуратура във Велико Търново
Има и забрана за напускане на страната, добавят от Окръжна прокуратура във Велико Търново

Има и забрана за напускане на страната, добавят от Окръжна прокуратура във Велико Търново

"Постановено е отнемането на книжката на Начо Пантелеев, има и забрана за напускане на страната. Може технически в момента да се изпълнява, но това е свършено", коментира говорителят на Окръжна прокуратура във Велико Търново Илиян Благоев по повод информацията, че наблюдаващият Йордан Кожухаров не си е свършил работата, съобщава 24 часа.

При административни производства книжката се отнема директно от органите на полицията. Когато обаче шофьорът е обвиняем по наказателно производство прокурорът отнема с постановление, временно до решаване на въпроса за вината, обясни той.

"Привличането като обвиняем е като условие, за да може да се отнеме книжката. Това е направено. Технически в момента ли се изпълнява, но е постановено. Наложена и е и забрана да напуска страната. Тези неща се изпълняват от полицията, но са постановени", коментира Благоев.

Прокурорът каза още, че акцията в дома на Начо Пантелеев не е по делото за инцидента с Ферарио Спасов.

"По друго досъдебно производство във връзка с публикация във фейсбук, на която той е с оръжие, което държи в дясната си ръка и гледа панорамата от скалите на Лясковец. Тя е от 2016 г. и се установи, че оръжието не е негово. Твърди се, че е газово, на друг, който не е от Лясковец и в момента не е в България", уточни шефът на полицията в Горна Оряховица Мариян Лонгинов.

Мерцедесът пък не е собственост на 24-годишния Начо. Той е на лизинг и се води собственост на пловдивска фирма.

Начо е издънка от известния джебчийски род Манджите. Жените на тарторите "работят" в чужбина, основно във Великобритания, докато тарторите тук демонстрират положение, без да имат и ден трудов стаж.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари