Книга на млади таланти подкрепя бъдещия център за водна рехабилитация в Русе

1

Книгата "Щуротии по Коледа" събира произведенията на 11 млади таланта

Проектът на СдружениеМисия Градеж“ за създаване на коледна книжка „Щуротии по Коледа“ е в етап на художествено оформление преди пускане за печат. Тя обединява произведенията на 11 млади таланта, създадена под творческите напътствия на Илия Деведжиев и по инициатива на „Мисия Градеж“.

„Съвсем скоро в имате ексклузивната възможност да направите семейната библиотека още по-богата, като приобщите към необятния си книжен свят едно малко бижу с неизмерима стойност. Вътре са поместени 14 изфантазирани истории, които пресъздават дълбокия смисъл на това да пръскаме доброта, да сеем любов, да носим смисъл някъде и за някого, да имаме очи за красивото в сивото злободневие, да упражняваме по-често лицевите си мускули в смях. И тъй като добротворчеството е житейска мисия и е заразително обществено явление, нашата книжка получи специален подарък от ”Маргаритка“ – една история по текст на Илия Деведжиев.

С покупката на книжката ще допринесете за сбъдването на мечтата на Александър Русев, който макар днес да не е сред нас физически, огрява с най-ярката звезда пътя на баща си Илиян Русев-Скури, който посвещава живота си на каузата за изграждане в Русе на първия по рода си водно-рехабилитационен център за деца с двигателни и ментални проблеми“, споделят от „Мисия Градеж“.

Цената на една книжка ще бъде 10 лева за брой. Предварителни поръчки за количества може да заявявате на телефон 0883 599 291 или по ел. поща [email protected]

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари