Кметът на Плевен Георг Спартански иска трети мандат

0
Градоначалникът обяви намерението си на символична дата и на символично място
Градоначалникът обяви намерението си на символична дата и на символично място Снимка: Плевен за Плевен

Градоначалникът обяви намерението си на символична дата и на символично място

Кметът Георг Спартански обяви намерението си за трети мандат на символична дата и на символично място - мост в центъра на Плевен.

"Мостът значи един общ път в една посока. Това е мостът, който свързва миналото с настоящето на Плевен, великолепна история, великолепна архитектура, великолепни произведения на изкуството, и новата символика, новата водна каскада".

В навечерието на 6 септември до медиите беше разпространено Отворено писмо на Инициативен комитет, с което съобщават, че издигат кандидатурата на Александър Николов за предстоящите избори, информира БНР.

Избиран е за народен представител от 15 МИР Плевен, от гражданската квота на ГЕРБ-СДС, в 45 и 46-ото Народно събрание. Юрист по професия, в момента директор дирекция във ВСС.

Според ИК Александър Николов е алтернатива за управлението на града и общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Избирател
    Е то този, който е фанал кокала, естествено, че не иска да го пуска. Къде тези управленци ще изкарат заплата, такава, каквато самите те си определят? Пък и отдел Кражби и Продажби, само в тяхните управления има. В частният сектор няма такъв отдел.За справка колегата му в нашия град. Той е иноватор и откри отдел "Осеменяване"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари