Кметът на Кубрат инспектира ремонта на пътя Русе – Кубрат

0
По отношение на качеството екипът увери, че компромис с него не може да се прави, а строително-ремонтните дейности се извършвали планово и целесъобразно, с оглед и на метеорологичната обстановка
По отношение на качеството екипът увери, че компромис с него не може да се прави, а строително-ремонтните дейности се извършвали планово и целесъобразно, с оглед и на метеорологичната обстановка Снимка: Община Кубрат

Кметът на Община Кубрат Алкин Неби провери днес стартиралите ремонтни мероприятия на улица "Витоша" в град Кубрат, пише вестник "Бряг"

След фрезоване по главната пътна артерия в лудогорския град вече е положен солиден пласт асфалт и бордюри от двете страни на платната, а за добре свършената работа кметът поздрави ремонтният екип лично. Заедно с кубратския градоначалник бяха също зам.-кметът Мирослав Йорданов и председателя на Общинския съвет Хюсеин Юмеров. По отношение на качеството екипът увери, че компромис с него не може да се прави, а строително-ремонтните дейности се извършвали планово и целесъобразно, с оглед и на метеорологичната обстановка.

Към момента асфалт се полага на едното платно, като предстои съвсем скоро цялостното асфалтиране на улицата да приключи и да бъдат положени плочки за пешеходците. Кметът разговаря също със живеещи в районна, които изказаха задоволство относно ценната придобивка. Хората споделиха, че от дълго време улицата започнала да се руши поради натоварения трафик, но вече се успокоили след пристигането на машините и техниката.

Уличното платно е част от плановата рехабилитация на второкласната отсечка Русе – Кубрат, която вече се ремонтира изцяло и е с обща дължина от 47 ĸм. Cтoйнocттa нa пpoeĸтa e 45 млн. лв. и тpябвa дa бъдe зaвъpшeн зa 10 мeceцa. Πpoeĸтът пpeдвиждa изгpaждaнeтo нa нoвa ĸoнcтpyĸция нa мecтaтa c нeдocтaтъчнa нocимocпocoбнocт и пoлaгaнe нa нoвa acфaлтoбeтoнoвa нacтилĸa в цeлия yчacтъĸ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари