Кметът иска да даде 270 000 лева на "Дунав"

1
Срещу тази сума Пламен Стоилов иска футболният клуб да популяризира Общината
Срещу тази сума Пламен Стоилов иска футболният клуб да популяризира Общината

Община Русе да спонсорира ФК „Дунав – 2010-Русе“ с 270 000 лева по програма „Спорт“ е предложението, което кметът Пламен Стоилов внася за разглеждане от общинските съветници.

Срещу това футболният клуб ще популяризира община Русе при всички предстоящи срещи.  В мотивите се казва, че Общината не може да остане безучастна към развитието на единствения си професионален футболен клуб, който има всички шансове за постигане на добри резултати. Споменато е и четвъртото място в „А“ професионална група и участието на отбора в европейските клубни турнири. Общината като спонсор ще изрази своята отговорна позиция и ще даде своя принос за развитието на футбола в град Русе, отбелязват вносителите.  

В замяна на 270 000 лева от „ФК „Дунав – 2010-Русе“ ще подсигурят в полза на Община Русе: място на масата за пресконференции, лого на таблото за пресконференции, рекламен винил на Градския стадион, име и лого на Общината в електронните писма, огласяване подкрепата на Общината чрез медийните партньори, лого в рекламните плакати на всички събития, отпечатване на логото върху футболните екипи и още няколко услуги свързани с рекламата и мърчандайзинга.

По предложението се очакват дебати в зала на следващата сесия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари